• Zoek een box :
 • Zoeken
 • De Kia Sorento begint aan een nieuw hoofdstuk

  kia sorento Schrijven dat Kia lessen heeft getrokken uit het verleden is bijna een understatement. De nieuwe Sorento heeft zijn cours bijgesteld op bijna alle vlakken.
  Met zijn lengtewinst van 10 cm ten opzichte van de vorige versie vertoont hij een moderner en verfijnder design dat zich meer richt tot de stadsgebruiker. De Sorento geniet van een totaal herwerkte cockpit, aanzienlijk functioneler, beter uitgerust en afgewerkt. Hij kan voortaan ook plaats bieden aan twee extra personen dankzij de opklapbare zetels in de koffer.
  Onder de motorkap komt er, naast de twee benzinemotoren (2.4 l van 174 pk en 3.7 l van 277 pk), een nieuwe 2.2 diesel van 197 pk en 420 Nm die aan een manuele of automatische zesversnellingsbak gekoppeld kan worden. Deze motor overtuigt nog meer aangezien de Sorento, voortaan met een zelfdragende carrosserie, 215 kg heeft verloren op de weegschaal en de verdeling van de aandrijving voortaan vooral naar de voorwielen toe gebeurt. De P-Tronic powerbox voor deze motor zal binnen korte tijd beschikbaar zijn.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.