• Zoek een box :
 • Zoeken
 • De P-Tronic powerboxen worden vervaardigd door de bvba Speed-up

  Wie zijn wij ?

  De P-Tronic powerbox is het resultaat van een zeer geavanceerde benadering van motortuning, voornamelijk voor turbodieselmotoren, maar ook voor de laatste generatie turbobenzinemotoren en hybridemotoren. De powerboxen worden vervaardigd en gecommercialiseerd door de bvba Speed-up. Dit bedrijf werd opgericht in juli 2002 en is gevestigd in Spa (België).   Fabricatie

  Het productieproces berust enerzijds op de aankoop van componenten van topkwaliteit (digitale en analoge informaticakaarten, stekkerverbindingen, bekabeling, behuizingen, ...) bij verschillende Belgische leveranciers, op de programmering van deze componenten op maat van ieder injectietype in de werkplaats van Speed-up. Dit werk wordt uitgevoerd door internationaal bekende automobielingenieurs.
  Deze werkplaats is uitgerust met een vermogensbank FLA 206 en een Maha en er kunnen nieuwe producten op punt gesteld worden, in functie van de evoluties in de autosector. Zo worden er elke dag drie tot zes nieuwe powerboxen ontwikkeld.

  « P-Tronic is de nummer een van de chip » - Sudpresse

  Commercialisering

  Naast het kanaal van de e-shops www.ptronic.be, www.ptronic.fr en www.ptronic.com, worden de powerboxen gecommercialiseerd door een netwerk van handelsvertegenwoordigers die automobielprofessionals in de meeste Europese landen bezoeken. Dankzij deze manier van werken heeft P-Tronic zich in enkele jaren tijd kunnen ontpoppen tot een van de wereldmarktleiders. Vandaag de dag levert P-Tronic vanuit België bij particulieren en bedrijven in 59 landen in Europa, Azië, Amerika, Afrika en Oceanië.


  P-Tronic, leider op de markt

  In enkele jaren heeft P-Tronic zich opgewerkt tot één van de belangrijkste spelers in Europa voor de powerboxen.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.