• Zoek een box :
 • Zoeken
  1. Wij garanderen een exclusief gamma.

   Alle P-Tronic powerboxen worden geleverd met originele connectoren terwijl het merendeel van onze concurrenten dit slechts op 80% van hun gamma kunnen aanbieden.

   Voor de plaatsing van de resterende 20% moet de bedrading losgekoppeld en gelast worden, met alle risico’s van dien ...
  2. P-Tronic biedt 15% korting voor elke aankoop online en de levering is gratis.
  3. De P-Tronic powerboxen worden in België vervaardigd, in onze werkplaatsen door gepassioneerde mechanici.

   De elektronische onderdelen zijn afkomstig van Quality System terwijl alle stekkerverbindingen en kabels van hoge kwaliteit en origineel zijn.
  4. De P-Tronic powerboxen staan bekend om hun betrouwbaarheid en hun weerstand tegen water, stof en zand. Vele Dakar-teams stellen regelmatig het vertrouwen in ons en rusten hun voertuig met ons product uit.

   Sommige concurrenten gebruiken eenvoudige informaticastekkers voor de verbinding tussen hun powerbox en de motor. Dit is verre van waterdicht en kan zorgen voor roestvorming op de powerbox en, veel ernstiger, kortsluiting in de elektronica van het voertuig.
  5. Onze klantenservice is 7 dagen op 7 beschikbaar, van 8 tot 22u.
  6. In geval van pech van uw powerbox, doen wij er alles aan om binnen de 24 uur van uw oproep te reageren.
  7. P-Tronic garandeert de beste prijs/kwaliteitverhouding op de markt100% van de klanten zijn tevreden want zelfs in geval van incompatibiliteit tussen het voertuig en de powerbox zoeken we naar de voor u meest geschikte oplossing.
  8. Als u van voertuig wisselt en uw oude powerbox niet meer compatibel is, dan doet P-Tronic er alles aan om u bij te staan bij de doorverkoop.
  9. P-Tronic heeft zich enkel en alleen toegespitst op de elektronische box voor turbodieselmotoren en turbobenzinemotoren.

   Op deze manier zijn we een onbetwiste specialist geworden in dit domein. Dit komt tot uiting in het onderzoek en de kwaliteit van onze powerboxen.
  10. Iedere dieselmotor heeft een “veiligheidsschakeling”, die de turbo onderbreekt indien er teveel gevraagd is van de mechaniek. Door de motor te herstarten krijgt u de originele configuratie terug en werkt de turbo opnieuw perfect.

   In tegenstelling tot de andere vermogenskits op de markt, houden de P-Tronic powerboxen deze beveiliging actief, zodat de turbo bij te grote belasting beschermd blijft.
  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.