• Zoek een box :
 • Zoeken
 • Selecteer het model van het voertuig dat u interesseert en ontdek de aangepaste elektronische powerbox van P-Tronic...

  De P-Tronic catalogus

  P-Tronic produceert en commercialiseert een compleet gamma powerboxen (anders dan een dieselchip of motorchip) voor voertuigen met turbodieselmotoren, benzinemotoren en hybridemotoren. Onze vermogenskits zijn uitgerust met de aansluittechniek afkomstig van de constructeur en zijn onderverdeeld in 3 boxfamilies.
  Het aanbod van P-Tronic is het evenbeeld van dat van de automobielsector: het evolueert elke dag, waardoor wij kunnen garanderen dat elke elektronische powerbox die wij verkopen perfect aangepast is aan het voertuig waarvoor hij bestemd is.
  U kunt de vermogenskits van P-Tronic bekijken:

  - via de vierledige selectiebalk in het midden van elke pagina,

  - in de rubriek 'Catalogus' (boven) waar u in een oogwenk ons aanbod per type voertuig kunt ontdekken door de foto aan te klikken die overeenkomt met de categorie waarin u geïnteresseerd bent.

  Kopen / Bestellen online

  Om de P-Tronic powerbox te bekijken die uw auto, 4x4, SUV, bestelwagen, tractoren, boten, harvesters en forwarders, kan uitrusten, consulteer onze online catalogus die toegankelijk is vanaf elke pagina van deze internet site.
  Selecteer eerst het merk van het voertuig, dan het type en het vermogen.
  Als u de P-Tronic elektronische powerbox aangepast aan uw voertuig wenst te kopen, volstaat het te vertrekken van de pagina die de box beschrijft en de online inschrijvings – en aankoopproce- dure scherm per scherm te volgen tot de bevestiging van de bestelling. Daarna kunt u de evolutie van de bestelling volgen via uw persoonlijke ruimte op deze site.
  De betalingen uitgevoerd op deze site zijn beschermd door de meest recente technologieën SSL die een optimale veiligheid bieden en die de vertrouwelijkheid van uw bankgegevens waarborgen.
  Elke bestelling in deze winkel per kaart (Visa, Mastercard, American Express of Bancontact/ Mistercash), per paypal of per overschrijving, geeft recht op:

  - 15 % korting op de officiële prijs,

  - gratis levering.

  De levering van onze elektronische powerboxen wordt verzorgd door een express koerierdienst.

  Bestsellers :

  BMW powerbox
  Mercedes powerbox
  Audi powerbox
  Hyundai powerbox
  Alfa Romeo powerbox
  Kia powerbox
  VW powerbox

   

  expeditie van de powerboxen

  De P-Tronic online winkel: eenvoudig, betrouwbaar en voordelig.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.