• Zoek een box :
 • Zoeken
 • Gelezen in de pers

  Hun box versterkt de motor en beperkt het verbruik

  De firma P-Tronic heeft een juweeltje van technologie onder de motorkappen geïnstalleerd. Dit kleine elektronische powerbox geeft je meer vermogen, maar ook meer brandstofverbruik. De baas legt uit... 

  Meer lezen  Een chip in uw Motor

  Technisch gesproken, is de meest voorkomende ingreep op het gebied van tuning het opfokken van het motorvermogen. Een kinderspel, dat geen enkele speciale technische kennis noch ervaring vergt, dankzij de elektronische fee. Maar is het allemaal wel zonder gevaar?

  Meer lezen  Prestaties en zuinigheid verzoenen

  Brandstof besparen en tegelijk meer vermogen en koppel krijgen, het kan dankzij een aanvullende elektronische box. Wij hebben het product getest in een niet nader genoemd voertuig (met een 2.1 l motor en 95 pk). Het resultaat was bepaald indrukwekkend.

  Meer lezen  Extra digitale power voor een prikje

  Nee, men hoeft echt geen professionele deelnemer aan trekkertrekwedstrijden meer te zijn om het motorvermogen van zijn tractor of oogstmachine te willen opdrijven.

  Meer lezen  Met volle kracht doorheen de crisis

  Met de vervaardiging en de verkoop van vermogensboxen voor turbodiesel- en turbobenzinemotoren heeft een man afkomstig uit Eupen een goed marktsegment gevonden dat gespaard blijft van de crisis. (artikel in het Duits).

  Meer lezen  Een Mini met een chip, winst: 1 liter per 100 km!

  Bij een test met een Mini viel het brandstofverbruik verrassend laag uit: een liter minder verbruik ten opzichte van het normale verbruik ! Maar ook het rijplezier kwam als grote winnaar uit de bus dankzij de installatie van de P-Tronic box (artikel in het Frans).

  Meer lezen  Van de redactie: Aangepast vermogen

  Jawel, er bestaan wel degelijk  efficiënte en veilige chips of herprogrammeringen van herprogrammeringen boxen. Maar het is belangrijk te weten met wie men in zee gaat. En de echte professionals zijn weinig talrijk.  Neem daarom eens een kijkje op de website van de firma P-Tronic (artikel in het Frans).

  Meer lezen  Een chip in uw motor

  In dit tijdperk van de elektronica volstaat het om enkele parameters te wijzigen om de prestaties en het koppel te verbeteren. Le Soir verdiept zich in het fenomeen van de powerbox en in  P-Tronic in het bijzonder (artikel in het Frans).

  Meer lezen  Fleet Management : de onvermijdelijke vraag naar de brandstof

  Door deze power box te plaatsen in voertuigen voorzien van een turbodiesel-motor of van een nieuwe motor met turbobenzine, maken wij het mogelijk om het brandstofverbruik te verminderen met 10 à 15%, afhankelijk van het type bedrijfswagen waarin hij is geïnstalleerd.

  Meer lezen  Motoroptimalisatie: de pk’s van het plezier

  De powerbox speelt in op de oorspronkelijke programmeringstoleranties van elke wagen. In principe kan men dus een valabele “gemeenschappelijke basis” terugvinden voor een BMW X5 en een Hyundai Santa Fe (artikel in het Frans).

  Meer lezen  Het dieselverbruik daalt

  Het profiel van de klanten van P-Tronic? Goede huisvaders, geen tuningfanaten. Ze zijn niet alleen geïnteresseerd in de prestatiewinst (25% vermogen en 35% koppel), maar vooral in de vermindering van het brandstofverbruik (artikel in het Frans).

  Meer lezen  Test op een BMW X5

  Bij een test met een BMW X5 is gebleken dat de powerbox van P-Tronic zorgt voor een aantrekkelijker rijgedrag en een meer uitgesproken optrekken, ook al vanaf een lager toerental. Kortom, je ontdekt een nieuw rijvermaak (artikel in het Frans).

  Meer lezen  P-Tronic mikt met zijn powerboxen voor auto’s op de VS

  De Verenigde Staten krijgen steeds meer belangstelling voor dieselmotoren om hun personenwagens aan te drijven. P-Tronic richt zich dus tot de Amerikaanse markt voor de uitrusting van die motoren, die vaak al een Europese carrière achter de rug hebben en die dus meteen voorzien kunnen worden van een kit van het merk (artikel in het Frans).

  Meer lezen  De politie en zelfs het leger!

  Als je vergelijkt met het oorspronkelijke rijgedrag van de auto, heb je de indruk dat hij 400kg lichter geworden is, getuigt een politieagent die de powerbox heeft getest. Ik heb zelfs mijn rijgedrag moeten aanpassen bij mijn interventies. Omdat je sneller in de bochten aankomt, moet je vroeger remmen. (artikel in het Frans)

  Meer lezen  Uw motor opdrijven met P-Tronic – Doe het zelf!

  Uw motor opdrijven met  P-Tronic is makkelijk. U kunt het zelf doen! Trouwens, volgens onze informatie is het installeren van een P-Tronic powerbox perfect legaal. (artikel in het Frans).

  Meer lezen  Chips om je pk’s op te peppen

  Bij een test van 2000 km is gebleken dat de powerbox van P-Tronic het dieselverbruik vermindert en een brandstofbesparing genereert van ongeveer 200 EUR per jaar voor een bestuurder die 25.000 km per jaar rijdt (artikel in het Frans).

  Meer lezen  De kampioen Georges Jobé staat er versteld van!

  Georges Jobé heeft zijn BMW X6 35d van 286 pk uitgerust met een P-Tronic powerbox. Aan Sudpresse vertelde hij hoe makkelijk het was om de kit voor de toename van vermogen en koppel te installeren en hoezeer hij onder indruk was van de efficiëntie van de kit (artikel in het Frans).

  Meer lezen  Op volle kracht

  Presentatie van het concept van de powerbox via een portret van P-Tronic, een jong en dynamisch bedrijf vol ambitie  op de internationale markten (artikel in het Frans).

  Meer lezen  P-Tronic powerboxen

  "Je rijplezier verhogen terwijl je minder vervuilt: het is mogelijk!" Het tijdschrift Le Soir Illustré bezoekt de testbank en test de P-Tronic powerbox op de weg. De resultaten spreken boekdelen (artikel in het Frans).

  Meer lezen  Exporteren of sterven?

  CCI Mag onderstreept het belang van het internationale karakter van de handelsactiviteiten van P-Tronic die zijn powerboxen verkoopt in meer dan 60 landen verspreid over de vijf continenten (artikel in het Frans).

  Meer lezen  De nummer een van de chip komt uit het land van Herve!

  P-Tronic, een bedrijf van een tiental personen gevestigd in Grand-Rechain, heeft geen last van de crisis. Dankzij zijn revolutionaire chip voor auto’s, 4X4’s en vrachtwagens is deze KMO de Nº 1 van de wereld van de powerboxen (artikel in het Frans).

  Meer lezen  Test van de powerbox op de Peugeot 206 HDi

  Bij een auto die zo licht is als de 206, gaat het optrekken van 0 tot 100 km/h meer dan anderhalve seconde sneller en zelfs ruim 2 seconden in de vijfde versnelling! (artikel in het Frans)

  Meer lezen  Rendement! P-Tronic powerbox op Seat Alhmabra TDI

  Test met een P-Tronic box op een Seat Alhambra TDI 115 pk. Bijna een seconde sneller van 0 tot 100 met dit zeer zware voertuig. (artikel in het Spaans)

  Meer lezen   
  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.