• Zoek een box :
 • Zoeken
 • P-Tronic elektronische powerbox voor Audi TDI, TSI en TFSI

  Voor elke Audi zijn vermogenskit

  Het samengaan van de P-Tronic powerbox en Audi, is een lang verhaal. Een verhaal van technologische uitdagingen, respect en emotie. Audi produceert hoogwaardige kwaliteitsvoertuigen bestemd voor echte kenners op zoek naar uitmuntendheid, verfijning en sensatie. P-Tronic volgt dezelfde lijn voor elke elektronische chip, voor elke powerbox ontwikkeld voor de Audi’s A1, A2, A3, A4, A6, A7, A8, Allroad, Q2, Q3, SQ3, Q5, SQ5, Q7, TT, S1, S3, S4, S5, S6, S7, S8 met dieselmotoren, van de 1.2 TDI tot de 6.0 TDI V12 of benzinemotoren TSI en TFSI. Voor elk model, elke motor, voor elk vermogensniveau is er een aangepaste powerbox.

  Audi en de Common Rail

  Audi is gestart met het veralgemenen van het gebruik van de Common Rail injectie onder de motorkap van de modellen uit zijn gamma. Hiermee werd er geleidelijk afgezien van de techniek met de pompinjectoren. De Audi A4 was de eerste om deze koerswijziging te belichamen op basis van de wijzigingen aangebracht op ‘s werelds meest verkochte dieselmotor: de 2.0 TDI viercilinder. De nieuwe A3, A6 en Q5 volgden de trend met hun 2.0 TDI die eveneens steunt op deze common rail. Een technologie die mikt op het gebruik van piëzo-elektrische injectoren om de dieselinspuiting per motorische cyclus te optimaliseren. Zo verbetert de verbranding en vermindert het geluidsniveau.

  Het antwoord van P-Tronic

  P-Tronic heeft zich aangepast aan deze evolutie. Vandaag blijven wij de motoren uitrusten die de reputatie hebben gevestigd van de constructeur uit Ingolstadt, in het bijzonder de 1.9 TDI en de 3.0 TDI. Maar ook die fameuze, herziene 2.0 TDI (en de 1.6 TDI) heeft een ereplaats in onze catalogus weten te bekomen. In de eerste plaats omdat de digitale powerboxen van de laatste technologie die eraan aangepast zijn, bijzonder efficiënt zijn. Vervolgens omdat ze zelfvoorzienend zijn en daardoor nog eenvoudiger te monteren dan de boxen voor motoren met pompinjectoren (die op hun beurt al heel makkelijk te installeren zijn zonder technische kennis). Ten slotte, omdat ze een erg aantrekkelijke prijs hebben: 640,90 EUR voor een bestelling online.

  Bij het uitbreiden van zijn gamma voor sommige benzinemotoren heeft P-Tronic powerboxen voor de Audi-motoren TSI en TFSI in zijn catalogus opgenomen. Deze boxen voldoen aan dezelfde eisen inzake kwaliteit en efficiëntie als die voor de TDI’s.

  Nuttige link:

  > Alle Audi-modellen die P-Tronic uitrust

  powerbox audi a3 tdi, TFSI en voor Audi S3

  De ontmoeting die Audi aanbiedt tussen het emotionele en het rationele, is ongetwijfeld één van de sleutels van zijn succes.

  powerbox audi, motortuning audi a4 en a6

  De Audi A4 en A6 behoren tot de succesmodellen die P-Tronic dagelijks uitrust.

  powerbox audi q3 tdi, audi q5 en audi q7

  Ook de suv's Audi Q2, Q3, Q5 krijgt de 2.0 TDI Common Rail die zich als een olievlek uitbreidt binnen het gamma. 

  powerbox audi tt

  Powerboxen voor TDI en TFSI motoren.

   
   
  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.