• Zoek een box :
 • Zoeken
 • Mercedes powerbox voor CDI, BlueEfficiency en CGI-motor: nervositeit, souplesse, soberheid

  Plug & drive

  De P-Tronic elektronische powerboxen voor Mercedes CDI en CGI-motoren zijn het meest eenvoudig te installeren van de hele P-Tronic catalogus. Ook al zijn niet alle boxen gelijksoortig, het volstaat telkens om een duidelijk zichtbare plug te ontkoppelen en er de box op aan te sluiten met behulp van schakelaars, afkomstig van de constructeur, die geleverd worden samen met de kit. Een echt kinderspel dat dertig seconden en drie minuten in beslag neemt! Deze boxen herberekenen de injectietijden van de Common Rail met een onfeilbare precisie en efficiëntie. De producten van P-Tronic passen nog beter bij de CDI en de CGI-motoren omdat deze over het algemeen onderdrukt werden bij de oorsprong. De powerbox voor Mercedes doet dus niets anders dan het vermogen en het koppel dat zich reeds onder de motorkap bevindt, de vrije loop te laten.

  Zeg eens Aaaa!

  P-Tronic dekt het hele gamma personen- en bestelwagens met CDI, BlueEfficiency en CGI-motoren. Met 272 modellen in het totaal, is het motorengamma dat de constructeur aanbiedt bijzonder uitgebreid. De kleinste? De A160 CDI 60 pk ziet zijn vermogen toenemen met 21 pk en zijn koppel gaat van 160 tot 214 Nm met een P-Tronic box. De meest gespierde? De E420 CDI V8, die van 314 tot 408 pk gaat en van 730 tot 896 Nm! Gewoonweg fenomenaal! Tussen deze twee uitersten, ontsnapt geen enkel CDI en CGI-model aan P-Tronic in de A, B, C, CLA, CLK, CLS, E, G, GL, GLA, GLC, GLE, GLK, GLS, M, R, S, SL, SLC, SLK en V-Klasses. Dit geheel kan worden uitgerust door twee Common Rail boxen: de APT en de Digital, beide kunnen opnieuw geprogrammeerd worden in geval van verandering van voertuig. De box voor de liefhebber van het merk met de ster, kan hem dus heel wat jaren vergezellen, zelfs wanneer hij van voertuig verandert!

  Ook de bedrijfswagens

  De Vito en de Sprinter behoren tot de meest verkochte bedrijfswagens op de West-Europese markt. Ze zorgen ook voor de grootste verkoop P-Tronic powerboxen bij de bedrijfsvoertuigen. Elke dag wordt hun efficiëntie erkend door talrijke professionals die vooral de positieve bijdrage aan koppel waarderen, alsook de brandstofbesparing die de box genereert. Deze resultaten werden eveneens onderstreept door de gespecialiseerde pers.

  Nuttige link:

  - De modellen van Mercedes-Benz (Autos) die P-Tronic uitrust
  - De modellen van Mercedes-Benz (lichte bedrijfswagen) die P-Tronic uitrust
  - P-Tronic voor Mercedes-Benz Trucks
  - Persartikel waarin de P-Tronic powerbox getest werd op een cdi-motor (de Lichte Bedrijfswagen)

  powerbox mercedes cdi

  Powerboxen voor CDI, BlueEfficiency en CGI modellen.

  powerbox mercedes c200 cdi, c220cdi, c250 cdi

  De C-Klasse behoort tot de voertuigen waarvoor er een grote vraag bestaat naar vermogenstoename.

  powerbox mercedes vito en sprinter, motortunung cdi

  De Vito en de Sprinter behoren tot de meest uitgeruste bedrijfswagens door P-Tronic.

   

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.