• Zoek een box :
 • Zoeken
 • P-Tronic beschikt over een zeer uitgebreide catalogus, maar daarom staan er niet alle voertuigen van de markt in. Ons aanbod betreft enkel turbodieselmotoren en enkele turbobenzinemotoren.
  Als uw voertuig inderdaad beschikt over een turbodiesel of een turbobenzine, is uw voertuig misschien ouder dan 12 jaar en werd het uitgerust met een mechanische injectie. Als dat het geval is, kunnen wij helaas geen oplossing bieden omdat P-Tronic enkel werkzaam is op elektronische injectie.
  Het zou ook kunnen dat uw voertuig wel in de catalogus staat, maar dat u het niet heeft gevonden. Sommige modellen worden immers verkocht met verschillende soorten injectie (Siemens, Bosch, Lucas, Piezo, Nippon-Denso), waardoor wij de benamingen voor eenzelfde voertuig moeten vermenigvuldigen om zeker te zijn dat we een box aanbieden die geschikt is voor elk injectiesysteem. Dit geldt ook voor de aan- of afwezigheid van een partikelfilter (DPF).
  Als uw voertuig ten slotte gloednieuw is zou het kunnen dat de bijhorende powerbox van P-Tronic nog in de ontwikkelingsfase zit.
  Maar als u de box die u zoekt niet terugvindt in onze catalogus, neem dan gerust per mail of per telefoon contact op met onze commerciële dienst. Zij zullen u met plezier de nodige inlichtingen verschaffen.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.