• Zoek een box :
  • Zoeken
  • Alfa Romeo 159: de 2.0 JTDM wordt van onder het stof gehaald

    alfa romeo 159 2011 Om de klanten geduldig op het nieuwe model te laten wachten, brengt Alfa Romeo enkele subtiele wijzigingen aan op de 159.
Hij wordt standaard voorzien van de dynamische stabiliteitscontrole VDC en rembekrachtiging ingeval van een noodstop evenals een starthulpsysteem op een helling. 
De Alfa 159 kan, net als de MiTo en Giulietta, opgesmukt worden met de afwerkingen Sport, TI, Comfort en Comfort Plus. Het interieur kan voortaan ook ingericht worden met chroom of in zwart geborsteld aluminium, terwijl voor de berline nieuwe 18-duims velgen en een verlaagde ophanging mogelijk zijn. 
Ook een kleine wijziging onder de motorkap waarbij de 2.0 JTDM 170 pk verrijkt wordt met een ECO-versie. De overbrengingen van de versnellingsbak zijn verlengd en de banden bieden minder weerstand bij het rijden. Gevolg: 136 g CO2-uitstoot per km voor de berline en 139 g voor de Sportwagon. De powerbox P-Tronic CIP200 kan op deze opgewaardeerde versie van de Alfa Romeo 159 2.0 JTDM aangebracht worden waardoor het vermogen verhoogd kan worden met 42 pk en 81 Nm.
    © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

    Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.