• Zoek een box :
 • Zoeken
 • Powerbox Citroen

  Powerboxen motoren van CitroŽn C1, C4 en Spacetourer

  Vermogen en koppel voor CitroŽn HDi, BlueHDi, THP en Puretech

  De powerbox voor CitroŽn is ingevoerd in alle moderne diesel- en benzinemotoren in het hele gamma van de chevrons. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste modellen waarop deze prestatieverhoging door externe herprogrammering in de stijl van de P-Tronic betrekking heeft.

  P-Tronic produceert powerboxen om het vermogen en het koppel te verhogen van alle versies van de CitroŽn C4 uitgerust met HDI, Blue HDi en THP motoren: het klassieke model in zijn drie generaties, de C4 Picasso en Grand Picasso, de versies Cactus, Aircross, Spacetourer en Grand C4 Spacetourer.†Een echte kameleon die tot 7 personen kan herbergen in zijn compacte, coupť-, sedan-, crossover- of MPV-versies.†
  In dezelfde geest schuwt de CitroŽn C3, ook al biedt het model minder varianten, de toename van het vermogen en het koppel die door P-Tronic wordt geboden niet. Het gaat om de drie generaties van de C3 die sinds de lancering van het model in 2002 zijn gevolgd, alsook om de C3 Pluriel cabriolet, de C3 Picasso minivan en de C3 Aircross urban suv.

  Minder brandstofverbruik, ook met een benzine C5

  Onder dit veelzijdige model laat de P-Tronic catalogus de externe herprogrammering toe van de C1 stadswagen en de kortstondige C2 in zijn twee dieselvoorstellen. In de grotere maten is ook de C5 gezinsauto opgenomen in de drie versies die sinds 2000 zijn verschenen. De eerste twee zijn alleen verkrijgbaar met extra boxen voor Hdi-motoren. De derde versie staat open voor de nieuwe BlueHDi en THP benzinemotoren. Deze diversiteit is nog groter bij de compacte C5 Aircross suv, waarvan de kleine Puretech motor ook aanspraak kan maken op een toename van vermogen en koppel dankzij een meervoudige aansluitbox. Voor de installatie van deze box met originele stekkers van de fabrikant is geen technische of elektronische kennis vereist en de effecten ervan zijn ook merkbaar in de brandstofverbruikscijfers, die met 12% zijn gedaald.

  Prestaties voor stationwagons

  Deze verscheidenheid aan oplossingen is ook terug te vinden in het herprogrammeringsprogramma met behulp van een externe box voor de Berlingo bestelwagen, die benzinemotoren en verschillende generaties Hdi-, e-HDi- en BlueHDi-dieselmotoren omvat, waarbij deze laatste bijzonder goed vertegenwoordigd zijn in het CitroŽnmodel dat zich gepositioneerd heeft als een mobiliteitstroef voor grote gezinnen: de Spacetourer bestelwagen waaraan P-Tronic tot 37% meer koppel en vermogen levert (op het 1.5 BlueHDi 120 pk model).
  En zelfs de 2CV en de BX maken geen deel uit van het programma, CitroŽn is een van de fabrikanten waarvan de diversiteit van het aanbod tot uiting komt in een zeer breed gamma van aanvullende dozen. Dit gamma omvat niet alleen personenauto's, maar ook lichte bedrijfsvoertuigen en campers, waarbij de belangrijkste argumenten van de gebruikers betrekking hebben op de toename van het koppel en de vermindering van het verbruik die deze extra boxen voor CitroŽn opleveren.

  Powerboxen voor CitroŽn C5, Berlingo, C3 en Aircross


  Al onze powerboxen per categorie

  © P-Tronic - Avenue AndromŤde, 12 - B-4802 Heusy - BelgiŽ

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.