• Zoek een box :
 • Zoeken
 • Elektronische powerboxen die in optimale omstandigheden worden vervaardigd

  Een product dat één is met de motor

  Dankzij 20 jaar ervaring in de herprogrammering van injectiesystemen kan P-Tronic de best afgewerkte en betrouwbaarste producten leveren op de markt. Powerboxen die gebaseerd zijn op volledig digitale technologie, de enige manier om het vermogen van de moderne wagens te verhogen zonder enig risico. Onze boxen evenaren de kwaliteit van de originele elektronica.
  Bij de productie wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige onderdelen. Deze draconische materiaalkeuze komt in de volgende onderdelen tot uiting:

  • De informaticakaarten, geproduceerd volgens de strengste eisen, om een betrouwbare en duurzame herprogrammering te waarborgen,
  • De verbindingsstekkers, betrouwbaar en stevig, identiek aan de stekkers van de constructeurs. Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen,
  • De bekabeling, gekozen in functie van de warmteweerstand en flexibiliteit,
  • De behuizing van de powerboxen, slijtvast, schokbestendig en waterdicht,
  • De dichting en schroeven, van hoogstaande kwaliteit,
  … zonder de software te vergeten, die optimaal is aangepast aan de automobielelektronica!

  Tests in werkplaats

  De P-Tronic powerboxen zijn vervaardigd volgens de strengste normen en hebben een ISO 9001 certificatie. Voor de verkoop wordt iedere powerbox uitvoerig getest in de werkplaats. Deze tests hebben betrekking om de efficiëntie en duurzaamheid van de verbindingen, een domein waarin P-Tronic zich aanzienlijk onderscheidt van de concurrentie. Tests waarin eveneens de perfecte afstemming wordt nagegaan tussen de criteria voor herprogrammering van de injectie en het uitgeruste voertuig. De P-Tronic powerboxen houden immers altijd rekening met de specifieke eigenschappen van de motoren waarop ze geplaatst worden. De afstelling neemt de limieten voorgeschreven door de automobielconstructeurs in acht!

  R&D op het oorlogspad

  De R & D afdeling van P-Tronic staat steeds op scherp. Als een constructeur een nieuw model lanceert, ontwikkelt P-Tronic de overeenkomstige box. Steeds vanuit dezelfde P-Tronic filosofie, om enkel betrouwbare en prestatiegerichte producten aan te bieden, die de gebruiker eenvoudig zelf kan plaatsen. Het bestaande aanbod maakt trouwens deel uit een oude technologie.
  In totaal zijn powerboxen voor 5500 modellen wagen's, lichte bedrijfsvoertuigen, motorhomestractoren, boten, harvesters en forwarders van 85 merken op punt gesteld. Deze horen tot het aanbod van P-Tronic. Een catalogus die iedere dag wordt aangevuld.

  top kwaliteit powerbox

  Hoogstaande elektronica voor P-Tronic powerboxen (motortuning).

  Fabricatie powerbox

  De R & D afdeling van P-Tronic staat steeds op scherp.

  P-Tronic productie

  Bij de productie wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige onderdelen.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.