• Zoek een box :
 • Zoeken
 • Een powerbox kopen in alle veiligheid

  Made in Belgium, garantie, beveiligde betalingen

  De powerboxen van P-Tronic zijn het resultaat van de knowhow die ontwikkeld en uitgevoerd is in België. Er worden steeds hoogwaardige componenten gebruikt die zorgvuldig uitgekozen worden bij onze Belgische, Duitse en Franse partners. De assemblage ervan gebeurt in onze productie-eenheid gelegen in de Belgische Ardennen en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

  De powerboxen van P-Tronic worden gedekt door een totale garantie van 5 jaar. Deze garantie betreft de box zelf, de elektronische componenten, de connectoren en de bedrading. De P-Tronic garantie dekt eveneens de eventuele verzendingskosten van ons atelier naar het adres van de klant.

  De veiligheid van de online transacties op deze website wordt beheerd door de firma Ogone. Ogone is totale garantie van 5 jaar op het vlak van hoog beveiligde betalingen op internet. Zijn expertise biedt iedereen de garantie dat zijn gevoelige gegevens worden doorgegeven en opgeslagen volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden die er bestaan.

  Kwaliteitscharter

  Wanneer u een beroep doet op P-Tronic, krijgt u altijd een volledig en persoonlijk antwoord op uw vragen binnen 24 uur. Of het contact nu verloopt per e-mail of per telefoon, u zal altijd in onze manier van spreken voelen dat wij gehecht zijn aan ons beroep. Dat is een essentiële factor die bijdraagt tot onze beschikbaarheid. Het delen met klanten van onze knowhow en onze productkennis is een plezier voor al onze personeelsleden. De voordelen en kwaliteiten van onze producten zullen u dus met plezier uitgelegd worden door echte fanaten.

  Als u onze powerboxen koopt en gebruikt, zal u merken dat wij er een erezaak van maken dat de aangekondigde prestaties overeenkomen met de werkelijkheid. Net als u, zijn wij afnemers in het dagelijkse leven en net als u, houden wij helemaal niet van verkopers die de inhoud van hun website manipuleren en misbruik maken van ons vertrouwen.

  Voor uw veiligheid gebeurt de selectie van de componenten die wij voor onze productie gebruiken op uiterst strenge wijze, bijna obsessief. Onze catalogus weerspiegelt onze eigen productie. Er kan dus geen enkele namaak in staan.

  Opdat uw aankoop online zich onder de beste veiligheidsvoorwaarden zou voltrekken, worden de transacties op onze websites beveiligd door de SSL-codering (https://cadenas gesloten) en ze voldoen aan de strengste eisen. De gegevens van uw kredietkaart (nummer, naam van de kaarthouder...) worden nooit opgeslagen noch meegedeeld aan derden. Om uw veiligheid en uw comfort te verbeteren, houden wij ons voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van wetgeving en technologieën met betrekking tot e-commerce.

  Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, zal u uw goederen ontvangen binnen een termijn van 24 à 48 uur (werkdagen). Wij maken er echter een erezaak van om, in de mate van het mogelijke, de levering sneller uit te voeren dan de aangekondigde termijn.

  Het recht op de privacy is iets wat wij zeer ernstig nemen. De persoonlijke gegevens die u ons meedeelt, worden alleen gebruikt om uw bestelling uit te voeren. Ze worden in geen geval doorgegeven aan derden en ook niet gebruikt voor het verzenden van ongevraagde post.

  Ten slotte nog een laatste punt dat vandaag de dag zeker niet onbelangrijk is: als u gevoelig bent voor de ecologische impact van onze activiteiten, moet u weten dat wij ons zo veel mogelijk inzetten voor de bescherming en het behoud van het milieu. Dit uit zich op verschillende vlakken: de keuze van de leveranciers, de selectie van materialen en de productieprocessen.

  5 jaar garantie

  Totale garantie van 5 jaar voor elke P-Tronic powerbox.

  Expedities door TNT

  Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, zal u uw goederen ontvangen binnen een termijn van 24 à 48 uur (werkdagen).

  url met https

  SSL-codering (https://cadenas gesloten) voor de transacties op onze websites.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.