• Zoek een box :
 • Zoeken
 • P-Tronic powerbox, de veiligheid van het voertuig en van de inzittenden

  De veiligheid van de inzittenden

  Door zijn auto met een elektronische powerbox van P-Tronic uit te rusten, beschikt de bestuurder over voldoende hoog vermogen om in te halen en om een helling omhoog te rijden. De bestuurder kan zich sneller, zekerder en vlotter in het verkeer begeven. De geestestoestand achter het stuur verbetert omdat de stressfactor onmiskenbaar vermindert.

  De veiligheid van het voertuig

  De werking van de aanvullende P-Tronic boxen betreft enkel de brandstofinjectie. Alle andere elektronische afstellingen (ABS, ASR, enz., ...) worden behouden in de originele configuratie van de constructeur.
  Een ander bewijs van veiligheid: bij falen van de box zorgt de programmering voor een automatische terugkeer naar de oorspronkelijke programmering, die steeds geactiveerd blijft. Een uiterst veilige montage: de installatie vereist geen onderbreking van draden of laswerk. Ze gebeurt door middel van de originele stekkers, zodat ieder risico op aansluitfout wordt vermeden. Het systematische gebruik van deze stekkers zorgt dat alle families van powerboxen een optimale aansluitkwaliteit en perfecte dichtheid hebben, zelfs bij frequent reinigen van de motor. De elektronische onderdelen worden door hun plaatsing in ABS behuizingen maximaal beschermd tegen schokken, weersomstandigheden en alle vormen van elektromagnetische straling.

  « Als er geen extra vermogen nodig is, werkt de motor volgens de afstellingen van de constructeur » - Le Soir

  Het geheugen van de boxen

  De P-Tronic powerboxen beschikken eveneens over een geïntegreerd registratiesysteem voor de gegevens die de motor heeft geleverd in de voorbije 24 werkingsuren. Gegevens die rechtstreeks worden geregistreerd in de box en niet in de originele cartografie.

  installatie van de powerbox

  Bij falen van de box zorgt de programmering voor een automatische terugkeer naar de oorspronkelijke programmering, die steeds geactiveerd blijft.

  veiligheid met powerbox

  De veiligheid voor de personen in een voertuig verhoogt dankzij de plaatsing van een P-Tronic powerbox.

   

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.