• Zoek een box :
 • Zoeken
 • Pierre-Yves Corthals: “Een grondige ontwikkeling!”

   Als voormalig coureur voor Seat in het WTCC wereldkampioenschap voor tourwagens, als huidig Belgisch kampioen en 9e op het laatste IAME wereldkampioenschap karting, weet Pierre-Yves Corthals waarover hij spreekt bij het beoordelen van uitrustingen zoals de powerbox van P-Tronic..

  « k heb hem ontdekt op de Seat Leon 2.0 TFSI. De meerwaarde op vlak van koppel en vooral vermogen was verbluffend. Je voelt echt dat deze powerbox het resultaat is van een grondige ontwikkeling. De P-Tronic levert niet zomaar vermogen in het wilde weg. Hij speelt maximaal in op de oorspronkelijke vermogenscurves en blijkt zo in staat om meer vermogen te generen bij alle toerentallen, net zoals bij een goede chiptuning. Het werkt zowel efficiënt en comfortabel als betrouwbaar, wat misschien verrassend kan lijken voor een box die je in een paar minuten installeert! »

  De powerbox van P-Tronic is duidelijk in de smaak gevallen bij Pierre-Yves, alias “Pilou”, Corthals die zijn persoonlijke wagen, een BMW GT 318d,  er ondertussen ook mee heeft uitgerust.

  « Natuurlijk is de benaderingswijze anders voor een dieselvoertuig, maar nog steeds van even goede kwaliteit. Bij mijn diesel is het vooral het bijkomende koppel en rijcomfort die me interesseren voor mijn vervoer van alledag. Om nog maar te zwijgen over de vermindering van mijn brandstofverbruik, dat volgens mijn berekeningen ongeveer 12 % bedraagt.»

  Nuttige links:

  - Meer informatie over Pierre-Yves Corthals
  - Team van Pierre-Yves Corthales (Merlin Kart)
  - Andere getuigenissen lezen

  Pierre-Yves Corthals

  Pierre-Yves Corthals, overtuigd gebruiker van de P-Tronic powerbox. Het is op de Seat Leon 2.0 TFSI dat "Pilou" P-Tronic heeft ontdekt.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.