• Zoek een box :
 • Zoeken
 • P-Tronic powerbox ( chiptuning ) voor lichte bedrijfsvoertuigen

  Mist uw lichte bedrijfsvoertuigen punch ?

  Een lichte bedrijfsvoertuig is een werkinstrument. Een instrument waar een zelfstandige, een werkman of een werfteam (te) veel uren in doorbrengt.

  Ze worden zwaar belast, soms te zwaar, en moeten zich vaak over de hellingen slepen. De kilometerteller daalt onvermijdelijk bij de minste bult ... Tijdverlies, productiviteitsverlies, geldverlies. Ongemakken die zeer jammer zijn omdat het merendeel van de turbodieselmotoren wel het vermogen hebben om een hoger rendement te geven, maar vaak begrensd worden door de constructeurs.

  De P-Tronic box geeft lichte bedrijfsvoertuigen vermogen, koppel en zuinigheid

   P-Tronic biedt een antwoord aan dit wrede gebrek aan prestaties waarmee vele lichte bedrijfsvoertuigen worden geconfronteerd. Zijn elektronische boxen voor turbodieselmotoren ontlasten de motoren en doen het vermogen en het koppel stijgen met respectievelijk 25 en 30%.

  Ook het rijplezier bij lichte bedrijfsvoertuigen neemt toe, evenals de veiligheid van de inzittenden en andere weggebruikers. Tot slot zorgen ze, bij een gelijkaardige rijstijl, voor een daling van het brandstofverbruik met ongeveer 10%. Een niet te verwaarlozen extra economisch argument…

  > Powerboxen voor lichte bedrijfsvoertuigen (<7,5t)

  meer prestaties voor bedrijfsvoertuig

  Meer prestaties voor lichte bedrijfsvoertuigen dankzij P-Tronic.

  powerbox voor bedrijfsvoertuig

  Een lichte bedrijfsvoertuig is een werkinstrument, waarom deze dan ook niet in staat stellen zijn volledige potentieel te leveren.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.