• Zoek een box :
 • Zoeken
 • Vermogen, koppel en veiligheid voor uw mobilhome

  Het staat vast dat heel wat motorhomes ondergemotoriseerd zijn. Vandaar dat P-Tronic speciale powerboxen heeft ontwikkeld die het vermogen en de koppel van mobilhomes verhogen. Beter nog, de P-Tronic boxen zorgen, bij vergelijkbare rijstijl, voor een daling van het verbruik van uw motorhome. Zo kunt u uw vakantiebudget aanzienlijk doen dalen!

  Prestaties bij belasting

  De P-Tronic boxen ( chiptuning ) bieden oplossingen voor de belangrijkste problemen van motorhomes: te weinig vermogen voor inhaalbewegingen of steile hellingen. Met ongeveer 25% meer vermogen en 35% meer koppel zorgt de box voor een meer vloeiend rijgedrag, voor minder versnellingswisselingen, zelfs al is de motorhome zwaar geladen. De veiligheid vaart er dus ook wel bij.

  Echte vakantie

  Met een bestuurder van de motorhome die minder gestresseerd is en meer vertrouwen heeft in de capaciteiten van zijn voertuig, kondigt de vakantie zich voor heel het gezin veel aangenamer aan. De motorhome, dat is de totale vrijheid op vakantie. Het zou jammer zijn dit te vergooien door een eenvoudig gebrek aan performantie, terwijl de oplossing binnen uw bereik ligt.

  > Lijst van powerboxen voor mobilhomes

  powerbox mobilhomes

  P-Tronic biedt een antwoord op de ondermotorisatie van vele mobilhomes.

  De motorhome, dat is de totale vrijheid op vakantie.

  Een daling van het vakantiebudget: het is mogelijk.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.