• Zoek een box :
 • Zoeken
 • P-Tronic Agri om het vermogen en het koppel van tractoren te verhogen

  Zwaar werk

  Het gebrek aan voldoende kracht en koppel van de motor is een steeds weerkerend probleem in de landbouwsector. De arbeidsomstandigheden zijn zwaar en de sterkte van de machine is vaak ondermaats ten opzichte van de te verrichten arbeid. 
P-Tronic beschikt over powerboxen die de prestaties (koppel en kracht ) van tractoren, maïshakselaars en maaidorsers met 20 tot 25 % kan verhogen. Deze bijkomende prestaties verhogen het rendement en brengen een vermindering met zich mee van het dieselverbruik van 10 tot 15 %. Het gamma P-Tronic Agri kan geïnstalleerd worden op ongeveer 1225 voertuigen van de 29 merken die het meest voorkomen in de landbouwsector. De installatie vergt geen bijzondere technische kennis dankzij de oorspronkelijke schakelaars van de constructeurs waarvan de boxen systematisch voorzien zijn.

  " De P-Tronic Agri box werkt over een groot toerentalbereik met automatische activering zodra er extra vermogen nodig is. Een ingebouwde veiligheid zorgt dat de motor weer op zijn oorspronkelijk regime draait indien er iets fout zou zitten aan de box. " - De Loonwerker

  De voornaamste merken

  De gemakkelijke montage van deze powerboxen verbergt enigszins de inhoud van een revolutionaire en geconcentreerde hightech. Ze zijn uitgerust met de laatste digitale componenten en zijn ontworpen om zich volledig aan te passen aan de voertuigen waarop ze gemonteerd worden. Hun werking beïnvloedt geenszins de mechaniek van het voertuig. Integendeel, de motor wordt vrijgemaakt zodat die kan beschikken over de intrinsieke kracht van de machine. De opbouw van koppel en kracht is lineair, aangenaam voor de bestuurder en toch zeer efficiënt.

  Links :

  - Lijst van de powerboxen voor tractoren
  - Vermogenscurve John Deere 7530 met een P-Tronic Agri powerbox

  powerbox voor tractor

  Een winst aan kracht en koppel die flirten met de 30 %, gekoppeld aan een besparing van brandstof van 10 tot 15 % zijn niet te verwaarlozen.

  diselverbuik voor tractoren en maaidorsers

  P-Tronic kan 1225 machines van 29 merken die het meest verbreid zijn in de landbouwsector, uitrusten met haar powerboxen.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.