• Zoek een box :
 • Zoeken
 • De P-Tronic boxen bevrijden de turbodieselmotor van de beperkingen opgelegd door de constructeur

  P-Tronic boxen geven een lang leven aan uw motor

   Is het mogelijk dat een uitrusting het vermogen en het koppel verhoogt en tegelijkertijd de levensduurte van de motor verlengt? De vraag werd ons al vaak gesteld.
  Heel wat constructeurs begrenzen hun voertuigen standaard. De motoren kunnen dan ook niet hun volledige vermogen leveren. De P-Tronic powerboxen zijn aangepast aan de karakteristieken van ieder model en maken het mogelijk om de motor te bevrijden, om hem de actieradius te geven waarvoor hij ontworpen is. Een werking in dergelijke omstandigheden is uiteraard gezonder voor de mechaniek van de wagen.

  Het voertuig minder belasten

  Bovendien is er een verhoging van de levensduur. Om gelijkaardige prestaties te verkrijgen zonder powerbox moet de bestuurder de mechaniek immers belasten. De acceleratie is korter, minder puffend, efficiënter en de motor heeft minder te lijden.
  Het staat wel vast dat het leven van een voertuig iedere dag wordt geschreven. Als de bestuurder de mechaniek niet in acht neemt en denkt dat een powerbox een levenselixir is, zal hij grote moeilijkheden krijgen. Met of zonder powerbox, geen enkele motor is bestand tegen onredelijk gebuik.

  turbodieselmotor met een powerbox

  Het rendement en de levensduur van turbodieselmotoren worden verhoogd dankzij de P-Tronic  powerboxen.

   

   

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.