• Zoek een box :
 • Zoeken
 • P-Tronic powerbox (chiptuning) : vermogen en koppel voor turbodieselmotoren en turbobenzinemotoren

  Vermogen en koppel

  Gebrek aan vermogen, koppel, het gevoel dat de motor stikt,... Symptomen die een groeiend aantal automobilisten overtuigen om een alternatief te zoeken. In plaats van een andere wagen te kopen, is de herprogrammering van de injectie voortaan de meest rationele en aanvaardbare oplossing. Een procédé dat constructeurs zelf gebruiken om verschillende vermogensniveaus aan te bieden op basis van één en dezelfde motor.

  « Het enige verschil tussen een Mercedes C200 CDI en een C220 CDI, is de programmering van de ECU. » - Le Soir

  Bank Bosch

  Om de powerboxen perfect te kalibreren volgens de specificaties van de injecties waarvoor ze bestemd zijn, voert P-Tronic alle metingen uit op een vermogensbank Bosch FLA 206 4x4. Dit instrument, dat vaak originele vermogens aantoont die hoger liggen dan deze vermeld door de constructeurs, biedt de ingenieurs van P-Tronic de mogelijkheid om boxen te ontwikkelen die de toleranties voorgeschreven door de automobielconstructeurs op een tastbare en controleerbare manier naleven. De mogelijkheid om correcte waarden van vermogen en koppel te tonen na correctie, en geen schattingen, zoals dat vaak het geval is in de sector.

  « De oorspronkelijke curven worden bijna behouden, maar naar boven aangepast. Dit verbetert de versnelling en acceleratie. » - Le Soir

  Vermogenstest

  Deze bank wordt ook gebruikt op vraag van klanten die de vermogenstoename van hun voertuig willen objectiveren. Als ze zich aanbieden in de werkplaats, is er een eerste test met het originele voertuig. De computer registreert de gegevens. De P-Tronic box wordt vervolgens aangesloten op het voertuig en daarna volgt een tweede vermogenstest. De computer beschikt dan over gegevens met en zonder powerbox. Hij vergelijkt deze om de toename van koppel en vermogen aan te tonen in cijfers en grafieken.

  « Het verdeel op het vlak van vermogen en koppel is bijzonder overtuigend. » - Diesel Mag

  Link :

  Voorbeeld vermogenscurve

   

  Vermogenstest bij P-Tronic.

  proef op de weg

  Proef op de powerbox op de weg.

  dynotest audi, vermogenstest, testbank powerbox

  De vermogensbank wordt ook gebruikt op vraag van klanten die de vermogenstoename van hun voertuig willen objectiveren.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.