• Zoek een box :
 • Zoeken
 • P-Tronic Marine om het vermogen van boten te verhogen

  De scheepvaart opnieuw uitgevonden

  P-Tronic is gespecialiseerd in het verhogen van vermogen en koppel van turbodieselmotoren met elektronische inspuiting sinds hun marktintroductie midden jaren ’90 en beschikt dus over een ongeëvenaarde knowhow op dat vlak. Een expertise waar vandaag de zeevaartsector van kan genieten dankzij de P-Tronic Marine.
  Deze powerbox past de parameters van de brandstofinjectie aan om tot 30 % aan vermogen en koppel bij te winnen! Met als resultaat een sterke toename van het vaarplezier en een dieselverbruik verminderd met ongeveer 15 % dankzij een verbeterd motorrendement door de P-Tronic Marine.

  Een onafgebroken onderzoek

  De P-Tronic Marine rust de voornaamste merken uit van turbodieselmotoren voor boten: Mercruiser, Saab-Iveco Marine, Volvo Penta, VW Marine en Yanmar. 
In de eerste plaats wordt hij gekenmerkt door zijn  eenvoudige installatie waarvoor geen enkele mechanische kennis vereist is. Alle P-Tronic Marine powerboxen zijn zelfvoedend en dienen aangesloten te worden op de common rail van de motor met behulp van een originele plug van de constructeur. Er is geen gereedschap nodig. Er moet niet gelast worden. Ook geen kabel getrokken…  Het volstaat een  schakelaar van de motor uit te trekken en er de box op aan te sluiten.

  > Lijst van de P-Tronic powerboxen voor boten

  P-Tronic Marine brengt een vermogens- en koppelwinst, een vermindering van het verbruik maar vooral een verhoogd vaarplezier.

  boot met ptronic marine box

  De P-Tronic powerbox kan de meeste  turbodieselmotoren voor boten uitrusten.

  © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.