• Zoek een box :
  • Zoeken
  • Helemaal niet. In tegenstelling tot bepaalde producten op de markt, worden de P-Tronic powerboxen zo afgesteld dat ze geen vroegtijdige slijtage van de motor veroorzaken.
    Volgens onze ervaring en uit de dagelijkse bevestiging van de klanten blijkt dat onze boxen het leven van de motor zelfs verlengen. Een logische vaststelling als men weet dat de verbetering van de prestaties dankzij de elektronische powerbox vaak gebeurt door een verbetering van het rendement van de motor, een bevrijding van het intrinsieke vermogen van het voertuig dat door de constructeurs is begrensd. Met een P-Tronic powerbox draait een motor dus beter. De bestuurder moet de wagen minder belasten om hetzelfde resultaat te bereiken. De motor lijdt niet langer constant, zoals dat vaak het geval is als de bestuurder prestaties zoekt die hij niet vindt …
    Er zijn trouwens veel autobouwers die technologieën gebruiken die op alle punten identiek zijn aan die van de P-Tronic powerboxen. Ze bieden in hun catalogus verschillende vermogens- en koppelniveaus aan voor dezelfde motor.

    © P-Tronic - Avenue Andromède, 12 - B-4802 Heusy - België

    Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met.